Özdilek

Siyaset

Kanko Derince pazar esnafınınla buluştu

CHP Kocaeli Milletvekili Adayı Prof.Dr. Muhip Kanko, Derince Yenikent Mahallesi’nde Pazar esnafının sorunlarını dinledi. Kanko, artın akaryakıt fiyatları nedeniyle nakliyenin pahalılaştığını, bunun pazara yansıdığını söyledi.

29 Mayıs 2018 Saat: 10:35
Kanko Derince pazar esnafınınla buluştu
Kanko Derince pazar esnafınınla buluştu

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kocaeli Milletvekili Adayı Prof.Dr. Muhip Kanko 24 Haziran erken seçimleri için çalışmalarını sürdürüyor. Seçim Koordinasyon Merkezi tarafından belirlenen program çerçevesinde her gün ayrı bir ilçeye giden Kanko önceki gün Derince’deydi. Yenikent Mahallesi’nde kurulan semt pazarını ziyaret eden Kanko, ilçe başkanı Nihat Değer ve meclis üyeleriyle birlikte pazar esnafının sorunlarını dinledi. Ekonomik sorunların en net pazarda hissedildiğini ifade eden Kanko, AKP politikalarının pazar esnafını tezgah kapatma noktasına geldiğini söyledi.

 

CHP’ye destek verin

Kanko şöyle konuştu; “Semt pazarları ülke ekonomisinin en net hissedileceği yerler. Vatandaşın durumu, alım gücü, piyasaların durumu pazarlarda belli oluyor. Her geçen gün artan akaryakıt fiyatları 6 liraya kadar dayandı. Arabası olmayan kimi vatandaşlar ‘bana ne’ diyebiliyor. Ancak bu durum pazar esnafının nakliye fiyatlarına yansıyor. Doğal olarak bütün vatandaşlarımızın cebine de yansıyor. 16 yıl önce ülke yönetimine gelen AKP hükumeti bütün acemiliklerini sergiledi. Vatandaşın alım gücü her geçen gün düşüyor. Eskiden pazardan eve taksiyle dönülürdü yükten dolayı. Şimdi iki poşeti olan haline şükreder oldu. 24 Haziran’da bütün bu sorunların çözümü için CHP’ye destek verin.”

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat