Özdilek

Kültür/Sanat

Kandıraya Kale yapılıyor.

1 Ocak 1970 Saat: 02:33

 

Kandıra belediyesi tarafından ilçe girişine farklı bir görünüm ve kandıra taşının tanınması için Kale yapımına başladı. kale çalışmaları tam hızıyla devam ediyor.

 

 

Belediye tarafından karaüzüm mevkiinde bulunan akasya tepesinde mülkiyeti belediye ye ait olan yerde yapılan kale çalışmaları hummalı bir şekilde devam ediyor. Kale çalışmaları tamamladıktan sonra etrafı kandıra taşından duvarlar örülecek,vatandaşlarımızın rahat bir şekilde oturup stres atabilecekleri bir mekan haline getirilecek.kale çalışmalarında yapılan kale üzerine kandıra taşına işlenen belediye logosu ve taşlara yazılan belediye yazıları ile kandıra taşının kullanım açısından çok güzel bir taş farklı bir havaya bürünmüş olacak.

Kale tamamlandı etrafı kaldı,

Akasya tepesi karaüzüm mevkiine yapılan kandıra kalesinde kale’nin duvar örme çalışmaları tamamlandı. kale’nin iç dizayn ve merdivenleri ise en kısa zaman içerisinde yapılacağını belirten başkan kan ,”ilçe estetiği ile ilgili çalışmalarımız hız kesmeden devam ediyor.i

İlçemizin yer altı zenginliği olan kandıra taşını hem gelen misafirlere tanıtmak ve ilçe girişine yeni bir görünüm katmak için kale çalışmalarını başlattık. En kısa zaman içerisinde kandıra kalesi tamamlanarak halkımızın hizmetine açılacağını belirtti.”

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat