Özdilek

Spor

Kandıralıların yeni Başkanı Sinan Yolcu

Ali Kocatürk Başkanlığındaki Kocaeli Kandıralılar Derneği 15. Başkanını seçecek.

21 Mart 2022 Saat: 16:11
Kandıralıların yeni Başkanı Sinan Yolcu
Kandıralıların yeni Başkanı Sinan Yolcu

Kandıralıların yeni Başkanı Sinan Yolcu

Ali Kocatürk Başkanlığındaki Kocaeli Kandıralılar Derneği 15. Başkanını seçecek.

Derince Belediyesi Yelken Tesislerinde bir araya gelen Kocaeli Kandıralılar Derneği Yöneticileri 25 Mart Cuma günü akşamı Otel Asya’da gerçekleşecek olağan genel kurul toplantısını görüştü. Kuruluşundan bugüne 28 yılı geride bırakan Kocaeli Kandıralılar Derneğinde; 15. Başkan olarak İş Sağlığı ve Güvenliği Uzmanı Sinan Yolcu’nun görev yapmak üzere genel kurula teklif edilmesi kararlaştırıldı.

Toplantıya; Kocaeli Kandıralılar Derneği 6. Başkanı Sigortacı Erdal Baykara(2004-2006), 8. Başkanı İşadamı Recep Yıldız(2008-2010), 11. Başkanı İşadamı Erdoğan Görgün(2014-2016), 12. Başkanı Sakarya Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mehmet Bayrak(2016-2018), 13. Başkanı Av. Abdurrahman Kaymak (2018-2020), 14. Başkanı e. Kurmay Albay Ali Kocatürk(2020-2022), Denetim Kurulu Başkanı Mali Müşavir Ahsen Okyar, Yönetim Kurulu Üyeleri: Tesisat Teknikeri Salim Yaşar ve İş Sağlığı ve Güvenliği Uzmanı Sinan Yolcu, Denetim Kurulu üyesi Dolmuş, Taksiciler Kooperatifi Başkanı Timurçin Sevilmiş katıldı.

Sinan Yolcu kimdir?

1978 yılında Kandıra’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Kandıra’da tamamladı. Atatürk Üniversitesi, İş Sağlığı ve Güvenliği bölümünden mezun oldu. Uluslararası bir kimya şirketinde iş sağlığı ve güvenliği uzmanı olarak çalışmaktadır. Siyasi ve sosyal hayatın faal üyesi olan Sinan Yolcu, evli ve dört çocuk babasıdır.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat