Özdilek

Turizm

Kandıralıların Muhteşem İftarı

1 Ocak 1970 Saat: 02:33

 

Erdoğan Alkan Başkanlığındaki Kocaeli Kandıralılar Derneğinin Otel Asya’daki iftarı oldukça renkli geçti  

 

Dua Amir Ateş’ten

Kocaeli Kandıralılar Derneği iftarında, Tavşantepe Ulucamii İmamı Necati Adıgüzel ve Sekaparak Camisi İmam Hatibi Abdulmuttalip Özbek kuran okudu, duasını da Üsküdar Musiki Cemiyeti Başkanı Kandıralı Bestekar-Mevlithan-Hafız Amir Ateş yaptı.

Üstadlar sahnede

Klarnet Üstadı Türkan Kandıralı ve Saz arkadaşları Kandıralı Bestekar Amir Ateş’e eşlik etti. Bestekar Amir Ateş, ilahi ve kendi bestelerinden “Ben seni unutmak için sevmedim” ve “Ben Seni unutmak istemedim ki” bestelerini seslendirdi. İftar programına katılanlar ilahi ve şarkıları birlikte söyledi. Kandıralılar, Türk Müziğinin en önemli bestekarı Amir Ateş’in sesinden kendi eserlerini de dinleme keyfini yaşadı.

Olgunlar Turnuvası Dördüncüsü

Derince 60 Evler’deki halı sahada tertiplenen Olgunlar Futbol Turnuvasına katılan Kocaeli Kandıralılar Derneği takımı çok güçlü rakiplerine rağmen 35 takım içersinde dördüncü olmayı başardı. Sahneye davet edilen Turnuvanın Gol Kralı Kandıralılar Derneği sporcusu Ali Sak ve oyunculardan Muharrem Boz, Naim Alkan, Ferhat Şevkatli, Muhammet Çoban ve İbrahim Sak uzun süre alkışlandı. Takımın başarılı Teknik Direktörü Yiğit Özcan gösterilen ilgi ve desteğe teşekkür etti.

Dinç; Kandıra’daki fakülte önemli

Kandıra’da açılan dört yıllık Uygulamalı Bilimler Yüksekokulunun faaliyet göstereceği binanın ihtiyaçları için bankada açılan hesap numarasını Kocaeli Kandıralılar Derneği Başkanı Erdoğan Alkan’a teslim eden eski Sağlık Bakanı M. Kazım Dinç; “Yardım ayındayız. Değerlendirelim az çok demeden kaynak aktaralım” dedi.

Dr. Doğan ve Lütfü Türkkan

İftar sonrası İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan ve MHP Merkez Karar Yürütme Kurulu üyesi İşadamı Lütfü Türkkan yaptıkları konuşmada Kandıralıların Ramazan ayını kutladılar.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat