Özdilek

Güncel

Kandıralılar Yeni Bir Dernek Kuruyor

1 Ocak 1970 Saat: 02:33

 

Kandıra’nın birçok köyü bir araya gelerek dernek kuruyor.

 

Kandıra’da Sucuali, Kırkarmut, Sinanlı-Bilallı, Tatarlar, Töngelli, Çırganlar, Duraklı, Kocakaymaz, Ütük, Ruşenler, Yağcılar, Dalca, Yusufça, Hacılar, Cabbarlar, Sarıahmetler, Çukurköy, Kaısmlar, Yahyayalar, Bayıslar, Şabanlar, Erikli, Ocaklar, Kayıplar, Akçakese ve bir çok köy gençleri ve büyükleri bir araya gelerek yeni bir dernek çatısı altında buluşma kararı aldı.

 

Başını Hayati Adıyaman, Emin Şenkul, Rıfat Erdemir, Vedat Sezer, Serhat Adıyaman, Murat Adıyaman, Davut Kaya, İrfan Kaya, İrfan Ak, Davut Sert, Enes Bayram, Erhan Adsız, Beyhan Adsız, Ali Arık, Şükrü Çağlar, Mustafa Seyrek, İsa Şahin ve bir çok kişinin çektiği ekip tarafından kuruluş aşamalarının bittiği öğrenildi. Dernek Başkanlığını Hayati Adıyaman’ın üstlendiği derneğin resmi duyurusunun daha sonra yapılacağı öğrenildi.

 

Bekirpaşa içerisinde yoğunluklu olarak bulunan Kandıralıların, Bekirpaşa bölgesinde Kaymakamlık binasının üst tarafında bulunan Şirinevler semtinde lokal tuttukları öğrenildi.

 

Dernek kurucuları yaptıkları açıklamalarda; Kandıralılar tarafından kurulmuş bulunan derneklerden biri lüks kesme hitap ediyor, biri şahıs derneği gibi oldu, bizim derneğimiz asıl Kandıralıları bir araya getirecek, sosyal ve ekonomik anlamda Kandıralıların yanında duracak bir dernek dedi.

 

Aslen Kandıralı olan BİLGEÇ, Bilinçli ve Gelişimci Eğitim Çalışanları Sendikası Genel Başkanı Cevdet Sezer’in de kurulan derneğe destek verdiği bildirildi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat