Özdilek

Siyaset

Kandıralılar Saadet Adayların Dinledi

Saadet Partisi İzmit Belediye Başkan Adayı Av. Zafer Mutlu ve Büyükşehir Adayı Birol Aydın Kocaeli Kandıralılar Derneğini ziyaret etti ve projelerini anlatılar.

19 Mart 2014 Saat: 10:38
Kandıralılar Saadet Adayların Dinledi
Kandıralılar Saadet Adayların Dinledi

SP Belediye Başkan adayları Av. Zafer Mutlu ile Birol Aydın’ın çalışmaları ve projeleri ile ilgili bilgi verdiği Kocaeli Kandıralılar Derneği Başkanı Harun Reşit Kocagöz’ün ev sahipliği yaptığı toplantıya; Sedat Doğu Uslu, Hasan Altuntaş, Abdülhamit Kahvecioğlu, Sadettin Koç ve Yusuf Kaçar ile Kocaeli Kandıralılar Derneği Yönetim Kurulu üyeleri Sigortacı Erdal Baykara, Sanayici Günay Gülcü, Tesisat Teknikeri Salim Yaşar, Av. Abdurrahman Kaymak, Denetim Kurulu üyeleri; Ahsen Okyar, Reklamcı Metin Gönül, Burak Şirket Müdürü İbrahim Yılmaz, Emekli Ahmet Güngör ve Dernek üyeleri; İşadamı Nevzat Coşkun, Gazeteci Yiğit Özcan, Müteahhit Murat Özer, Yeşilova Mahallesi muhtar adayı İbrahim Üzmez, Ramazan Dağtekin, Kemal Yiğit de katıldı.

 

Otel Asya’daki toplantı; Kocaeli Kandıralılar Derneği Başkanı Harun Reşit Kocagöz’ün, Av. Abdurrahman Kaymak ile birlikte SP İzmit Belediye Başkanı Av. Zafer Mutlu’ya, Metin Gönül ile birlikte de SP Kocaeli BB Başkan adayı Birol Aydın’a derneğin hediyesini takdim etmesi ile sona erdi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat