Özdilek

Güncel

Kandıralılar Kaymakam Mehmet Sarıcan’ı Anacak

Kocaeli Kandıralılar Derneği Başkanı Harun Reşit Kocagöz, 4 Mart 2007 tarihinde bir trafik kazasında hayatını kaybeden Kandıra Kaymakamı Mehmet Sarıcan için bir bildiri yayınladı.

4 Mart 2014 Saat: 00:48
Kandıralılar Kaymakam Mehmet Sarıcan’ı Anacak
Kandıralılar Kaymakam Mehmet Sarıcan’ı Anacak

Kocaeli Kandıralılar Derneği Başkanı Harun Reşit Kocagöz yaptığı açıklamada; “Merhum Kaymakamımız Mehmet Sarıcan’ı elim bir trafik kazasında kaybedişimizin üzerinden yedi yıl geçti  Dost ve bilgi sahibi, tanışma şansı bulanların sevip saydığı bir insan, Kandıra tarihinin ilk kurultayını toplayan bürokrat ve devlet adamı olan değerli Kaymakamımızı unutamadık. İzmit’te tertiplediği Kandıra Günleri de büyük ses getirmişti. Kandıra da göreve başladığının daha ikinci yılında Kocaeli de yılın bürokratı seçildi. Sivil toplum kuruluşlarının önemini bilerek Dernek çalışmalarımıza katıldı ve destekledi.  Vefatının yedinci yılında sevgili Kaymakamımız Mehmet Sarıcan’ı şükranla yad ediyor, Allah’tan rahmet, ailesine, hemşehrilerimize ve dostlarına sabır diliyoruz.

tv41 Genel Müdür Yardımcısı Selçuk Sevim başkanlığında hazırlanan Sarıcan belgeselinin galası ve anma toplantısı rahmetli Kaymakam Mehmet Sarıcan’ın 7.ölüm yıldönümünde 4 Mart 2014 Salı günü saat:19:30’da Sabancı Kültür Merkezinde yapılacaktır. Hemşehrilerimizi bu anma toplantısına aileleri ile birlikte bekliyoruz.” Dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat