Özdilek

Spor

Kandıralılar,Futbolculara Baklava İkram Etti

Kocaeli Kandıralılar Derneği Yöneticileri, Erdal Baykara, Ahsen Okyar ve Ferhat Bursalıoğlu Kandıra Gençlerbirliği Belediyespor’u ziyaret etti.

1 Aralık 2013 Saat: 08:27
Kandıralılar,Futbolculara Baklava İkram Etti
Kandıralılar,Futbolculara Baklava İkram Etti

Kocaeli Kandıralılar Derneği Yöneticileri, Kandıra Stadında akşam antrenmanı yapan Kandıra Gençlerbirliği Belediyespor futbol takımını ziyaret etti. Kulüp Başkanı İsmail Aysu ve Yönetim Kurulu üyesi Resul Ersöz’ün karşıladığı Kocaeli Kandıralılar Derneği heyeti Antrenör Muharrem Boz’dan çalışmalar ile ilgili bilgi aldı.

Kulüp Başkanı İsmail Aysu; “Kocaeli Kandıralılar Derneği İzmit’te çalışmalarını ilgiyle takip ettiğimiz önemli bir dernek. Futbol takımımızın Kandıra’daki akşam antrenmanında Yöneticilerini aranızda görmek mutluluğumuzu artırmıştır.” dedi. Antrenör Muharrem Boz; “Genç bir ekibiz. Hedefi olan bir kulübüz.” dedi. Kocaeli Kandıralılar Derneği Başkan Yardımcısı Erdal Baykara’da; “ Kulüp Başkanımız İsmail Aysu, Antrenörümüz Muharrem Boz yaptığı işlerde başarılı olmuş insanlar. Takımımızın da başarılı olmasını diliyoruz.” dedi.

Kocaeli Kandıralılar Derneği Yöneticilerinin ziyareti, getirdikleri baklavaları Takım kaptanına teslim edilmesi ve Kandıra Gençlerbirliği Belediyespor Futbol Takımı antrenmanının izlenmesi ile sona erdi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat