Özdilek

Kültür/Sanat

Kandıralılar Birarada

1 Ocak 1970 Saat: 02:33

 

Erdoğan Alkan Başkanlığındaki Kocaeli Kandıralılar Derneği yöneticileri yeni kurulan Kocaeli Kandıra İlçesi Beylerbeyliler Kültür, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğini ziyaret etti.

 

AYYILDIZ KARŞILADI

Kocaeli Beylerbeyliler Derneği Başkanı Ayhan Ayyıldız tarafından karşılanan Kocaeli Kandıralılar Derneği Başkanı Erdoğan Alkan; “ Kandıralıların her alanda başarıları, yeni Dernekler etrafında da toplanarak sürüyor. Örgütlü gurupların önemi hemşehrilerimiz tarafından da hergün biraz daha anlaşılıyor. Güzel çalışmalara imza atacağına inandığımız kardeşlerimizi tebrik etmek için ziyaret ettik. Hayırlı olmasını diliyoruz.” dedi.

 

İKİ BAŞKAN AYNI KÖYLÜ

Ziyaret için teşekkür ederek sözlerine başlayan Kocaeli Beylerbeyliler Derneği Başkanı Ayhan Ayyıldız; “Kocaeli Kandıralılar Derneği 17 yıldır İzmit’teki varlığı ile tecrübesinden en fazla istifade edeceğimiz bir organizasyon. Gerek 9. Başkanları Erdoğan Alkan ve gerekse 2. dönem Başkanları Dt. Turan Sarı köylümüz. Hemşehrilerimiz ile birlikte güzel olan projelerde birlikte olmayı diliyoruz.” dedi.

 

ZİYARETE KATILANLAR

Belediye İşhanındaki Dernek Merkezinde gerçekleşen ziyarete; Kocaeli Kandıralılar Derneği Başkanı Erdoğan Alkan, 2. Dönem Başkanı Diş Hekimi Turan Sarı, 6. dönem Başknı Sigortacı Erdal Baykara, 8. dönem Başkanı İşadamı Recep Yıldız, Denetim Kurulu Başkanı Mali Müşavir Ahsen Okyar, İl Müftülüğü Din Hizmetleri Kısım Şefliğinden emekli Yalçın Şakacı, Kuyumcu Onur Altaş ve Kandıralı Sinema Sanatçısı Turan Bayrak katılırken, Beylerbeyliler Derneği yöneticileri Ali Çetin, Menderes Yoldaş, Metin Özcan, Cüneyt Cici, Bekir Ayyıldız ve Yiğit Özcan’da hazır bulundu.

Ziyaret Erdoğan Alkan ile Turan Sarı’nın birlikte Kocaeli Beylerbeyliler Derneği Başkanı Ayhan Ayyıldız’a 17 hatıra tabağını takdim etmesi ile sona erdi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat