Turizm

Kandıralı Turizmcilerden Başkana Ziyaret

Başkan Karaosmanoğlu’nu ziyaret eden Kandıralı turizmciler, ilçeye yapılan yatırımlar için teşekkür etti

28 Mayıs 2013 Saat: 11:48
Kandıralı Turizmcilerden Başkana Ziyaret
Kandıralı Turizmcilerden Başkana Ziyaret

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kandıra Turizm Derneği Başkanı Murat Güneş ile yönetimini kabul etti. Kandıralı turizmciler, Başkan Karaosmanoğlu’na Kerpe ve Cebeci sahillerindeki çalışmalar ve ilçeye yapılan yatırımlar için teşekkür etti.

 

KANDIRA TURİZM DERNEĞİ

Kandıra Turizm Derneği Başkanı Murat Güneş ile yönetiminde yer alan turizmciler, Başkan Karaosmanoğlu’nu ziyaret etti. Dernek başkanı Güneş ile beraberindekiler, Büyükşehir’in Kerpe ve Cebeci sahillerindeki örnek çalışmalarının yanı sıra yollar, alt yapı ve Namazgah Barajı çalışmalarıyla Kandıra’ya yaptığı büyük yatırımlar için teşekkür etti.

 

CEBECİ’YE MAVİ BAYRAK

Kandıralı turizmciler, İzmit Körfezi’ndeki Karamürsel Altınkemer Plajı’nın ardından Cebeci sahiline de Mavi Bayrak alınmasının hem ilçenin hem de Kocaeli’nin turizmine büyük katkı sağlayacağını ifade etti. Dernek başkanı Güneş ile yöneticiler, ‘’Kandıra’ya yapılan Büyükşehir yatırımlarını yakından takip ediyoruz. Büyükşehir olmasaydı bu hizmetleri göremezdik. Bu yatırımların ardından yöresel ürünlerin satışında da büyük artış yaşandı’’ ifadesini kullandı.

 

TURİZM VİZYONUNA KATKI

Kandıra’nın tarım, hayvancılık ve turizm alanlarında ön plana çıkan bir ilçe olduğuna dikkat çeken Başkan Karaosmanoğlu, ‘’Yaz aylarında artan talebe karşılık su kaynaklarının yetersiz kalması nedeniyle yaşanan sıkıntıları Namazgah Barajı’yla ortadan kaldırıyoruz. Kandıra GİOSB’un hayata geçmesiyle de bölge tarımın deposu haline gelecek. Sahillerde yaptığımız projelerle Kandıra’nın turizm vizyonuna katkıda bulunuyoruz’’ şeklinde konuştu.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat