Özdilek

Turizm

Kandıra’da Turizm Derneği Kuruluyor

1 Ocak 1970 Saat: 02:33


 

 

   

 

Geçtiğimiz pazartesi günü Kocaelideki turizmciler ve sektör temsilcileri  Kandıranın şirin beldesi Kerpye adata çıkarma yaptılar.

Kerpe Gökan Otel ev sahipliğinde iftar yemeğinde bir araya geldiler.

Kocaeli turizm derneği öncülüğünde toplanan katılımcılar Kandıra’da turizm dernegi kurulması konusunda  fikir birliği yaptılar

.Katılımcı olan Kandıra Kaymakamı Hamza Erkal Bölgedeki turizm hareketliliğinden  özellikle ileriki dönem için olumlu konuşmalar yaptı.

 

Toplantının oturum başkanlığını yapan Kocaeli turizm dernegi başkanı Soner Kılıç kandıra turizimi ile ilgili önemli konuları dile getirerek katılımcılarla birlikte böylesi bir derneğin kurulması için elinden gelen katkıyı yapmaya hazır olduğunu ifade etti.

   Kartepe Turizm Derneği başkanı Orhan Bayramin ve yönetim kurulu üyelerininde hazır bulunduğu toplantıda, Başkan Bayramin. bölgedeki sıkıntıları ve Kocaeli’nin turizm geleceği konusundaki vizyonunu anlattı.

   Henüz kurulma aşamasında olan Darıca turizm derneği kurucu üyeleri toplantıya renk kattılar.  

   

   Ev sahibi  İşletmeci Erkan işler : ‘Kandıra da bir turizm derneği şart. Tüm desteğimizi vereceğiz. önemli  projeler  üretip Kandıra ya hizmet edeceğiz’ dedi:

 

      Dernek kurucularından murat güneş: biz bu topraklarda büyüdük. Eksiklerimiz var fakat bu eksikleri gidermek için  Kandıra turizmine  hizmet etmeye hazır olduklarını ifade etti.

 

Tolga HAVUÇ(Kocaeli turizm derneği danışmanı ve kandıra turizm derneği öncüsü)

 

Konu ile ilgili olarak Tolga havuç: ‘kandıralı olarak ve büyüdüğüm bu topraklarda kandıra turizm derneği gibi çok önemli bir projenin öncüsü olduğum için son derece onurluyum ve gururluyum. Yaklaşık 2 yıldır Kocaeli turizminde bir çok önemli etkinliğe katıldım çok şeye şahit oldum. Gördüklerimi olması gerekenleri artık Kandıra’da başarmak istiyorum. Kuruluş aşamasında çok iyi çalışabilecek bir kadro oluşturdum. Kadrodaki tüm paydaşlarım Kandıranın çok önemli isimlerinden ibaret olacak. Kandıra turizm derneği Kandıra’yı kapsayan ilk ve tek dernek olacak  ilçemizin en ücra köşelerine bile hizmet edeceğiz’ dedi.

 

   Toplantının  2.ci bölümü Gökan Otel  bahçesinde  çay sohbetiyle geçti. Oldukça coşkulu geçen toplantıya katılan temsilciler,böylesi bir toplantıyı en kısa sürede yine bir araya gelinmesi   gerektiğini ifade ederek ayrıldılar.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat