Özdilek

Siyaset

Kandıra'da,her gün vatandaş ziyareti var

Kandıra’da vatandaş ziyaretlerini haftanın her gününe yayan ve hemşehrilerinin sık sık halini hatırını soran Başkan Köken taktir topluyor.

12 Şubat 2018 Saat: 11:37
Kandırada,her gün vatandaş ziyareti var
Kandıra'da,her gün vatandaş ziyareti var

Kandıra’da vatandaş ziyaretlerini haftanın her gününe yayan ve hemşehrilerinin sık sık halini hatırını soran Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, samimiyet ve hoşgörünün her gönülde yer bulduğunu vurgulayarak vatandaşlarımızın yanındayız mesajını verdi.

Hizmet ağının genişlemesinde ve vatandaşlara ulaşmasında büyük emek harcayan Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, ihtiyaçları yerinde tespit etmeyi sürdürüyor. Mahallelere yaptığı inceleme ziyaretlerinde hemşehrilerini dinleyen Başkan Köken, gönlü güzel annelerimizle sohbet ettik, onların talep ettikleri her şey bizler için çok önemli dedi.

Mahallelerimizde hem vatandaşlarımız hem de muhtarlarımızla birlikte ihtiyaçların belirlenmesini sağlıyor ardından ise çalışmalarımızı başlatıyoruz diyen Başkan Ünal Köken, ilçedeki çalışmaların artarak sürdüğünü, Kandıra için hizmetlerin devam ettiğini ifade etti.

 

Etiketler: Ünal Köken,

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat