Özdilek

Güncel

Kandıra'da denize giren 2 dalgıç kayboldu

Kandıra Sarısu Plajı’nda zıpkınla balık avlamak için önceki gece denize giren iki arkadaş suda kayboldu. Şahısların bulunması için arama kurtarma çalışması başlatıldı.

2 Temmuz 2014 Saat: 18:10
Kandıra'da denize giren 2 dalgıç kayboldu
Kandıra'da denize giren 2 dalgıç kayboldu

Kandıra Sarısu Plajı Kayalar mevkiinde zıpkınla balık avlamak için denize giren iki arkadaş suda kayboldu. Alınan bilgilere göre; İzmit Yenidoğan Mahallesi'nde ikamet eden Kadir Işık (41) ve Mahmut Atalan (45) isimli iki arkadaş önceki gece, Kandıra Sarısu Plajı’nda zıpkınla balık avlamak için suya girdi. Işık ve Atalan'ın uzun süre sudan çıkmaması üzerine, arkadaşları sabah saatlerinde jandarmaya haber verdi.

 

EŞYALARINA ULAŞILDI
Olay yerine gelen jandarma, Kefken Sahil Güvenlik, Kocaeli Sahilleri Su Kazaları Engelleme Merkezi (KOSKEM) ve Büyükşehir Belediyesi dalgıç ekipleri, 2 balıkçıya ulaşmak için arama kurtarma çalışması başlattı. Sabahın erken saatlerinden itibaren başlayan arama çalışmaları sonucunda Işık ve Atalan’a ait olduğu düşünülen zıpkın, gözlükler ve bel ağırlıklarına ulaşıldı. Işık ve Atalan'ın yakınlarının endişeli bekleyişi sürüyor.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat