Özdilek

Spor

Kandıra'da bisiklet dağıtımı devam ediyor.

Kandıra Belediyesi ile İzmit Belediyesinin ortak projesi olan “ Kandıra’yı Seviyorum Bisiklete Biniyorum” projesi kapsamında için düzenlenen bisiklet dağıtım törenleri devam ediyor.

24 Nisan 2018 Saat: 15:26
Kandırada bisiklet dağıtımı devam ediyor.
Kandıra'da bisiklet dağıtımı devam ediyor.

Çerçilli Sefa Sirmen Okuluyla start verilen bisiklet dağıtım etkinlikleri Kaymakam Mehmet Sarıcan İlçe Standından sonra, bu gün de Kocakaymaz yunus Emre Ortaokulunda yapılan dağıtım töreniyle devam etti.

Okul bahçesinde gerçekleştirilen bisiklet dağıtım törenine Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken,   İlçe Milli Eğitim Müdürü İhsan Özkan, okul müdürleri,öğretmenler, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Kandıra Belediyesinin geleneksel hale getirdiği Kandıra’yı Seviyorum Bisiklete Biniyorum projesi bu yıl da yüzlerce çocuğu sevindirdi.  23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı haftasında çocukların yüzündeki tebessümün adı olan Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, bisiklet dağıtım töreninde yaptığı konuşmada Kandıra’nın gelişmesi ve büyümesi için gece gündüz çalıştıklarını, geleceğin teminatı çocuklara daha güzel yarınlar bırakmayı hedeflediklerini vurguladı.

Türkiye’de bisiklet dağıtımını ilk kez başlatan İzmit Belediyesi ile ortak bir proje geliştirdiklerini anlatan Başkan Köken, İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan’ın da desteği ile Kandıra’daki 5. Sınıf öğrencilerini bisiklet hediye ettiklerini ve desteklerinden dolayı Başkan Doğan’a teşekkür etti.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat