Özdilek

Güncel

Kandıra yolunu domuzlar bastı!

Havaların soğumasıyla yiyecek bulmak için şehir merkezlerine kadar inen domuz sürüleri bu kez Kandıra Yolu’na kadar indi. Yola atlayan domuzlardan birine araç çarpması nedeniyle bir domuz öldü.

23 Aralık 2014 Saat: 15:30
Kandıra yolunu domuzlar bastı!
Kandıra yolunu domuzlar bastı!

Son zamanlarda sıkça görülen ve şehir merkezlerinde tehlike oluşturan domuz sürüleri bu kez de sürücüleri tehdit etmeye başladı. Kandıra yoluna inen bir domuza kamyon çarptı. Sürekli kazaların meydana geldiği İzmit Kandıra yolunda bu kez de domuzlar tehlike saçmaya başladı. İzmit’e 10 kilometre uzaklıkta bulunan Yassıbağ Köyü mevkiinde yola çıkan bir domuza kamyon çarptı.

Çarpmanın etkisiyle domuz yol kenarına savrularak ölürken çarpan kamyon sürücüsünün ise çarpmanın etkisiyle yoldan çıktığı ve daha sonra kamyonun direksiyon hakimiyetini sağlayarak yoluna devam ettiği öğrenildi. Yetkililer, Kandıra yolunda seyreden sürücülerin ve bölgede yaşayan vatandaşların önerine çıkabilecek yabani hayvanlara karşı dikkatli olmaları gerektiğini belirtirken meydana gelebilecek kazalara karşı tedbirli olmaları konusunda uyarılarda bulundu.

Yorum Yaz

Adınız:

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat