Özdilek

Güncel

Kandıra yolunda yine kaza: 5 yaralı

Kandıra yolunda iki karacın kafa kafaya çarpışması sonrası meydana gelen trafik kazasında biri çocuk ikisi ağır 5 kişi yaralandı.

10 Eylül 2014 Saat: 17:07
Kandıra yolunda yine kaza: 5 yaralı
Kandıra yolunda yine kaza: 5 yaralı

Kaza, Kandıra yolu Tekke Köyü mevkiinde meydana geldi. Kandıra’dan İzmit istikametine gitmekte olan Ahmet Çakmak idaresindeki 41 KV 897 plakalı otomobil ile Vedat Aktaş idaresindeki Kandıra istikametine gitmekte olan 41 PL 185 plakalı hafif ticari araç hatalı şerit değiştirmekten kafa kafaya çarpıştı.

Kafa kafaya giren araçlarda bulunan İzmit istikametine gitmekte olan sürücü Ahmet Çakmak ile eşi Emine Çakmak, diğer araçta bulunan Vedat ve Muradiye Aktaş ile 7 yaşındaki çocukları Eyüp Ensar Aktaş yaralandı. Çevredekilerin haber vermesiyle olay yerine çok sayıda sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri ilk olarak 7 yaşındaki Aktaş’ı alarak KOÜ Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırırken, gelen diğer sağlık ekipleri yaralıları ambulansa alarak Kocaeli Devlet Hastanesi ile Seka Devlet Hastanesine kaldırdı. Kaza yapanlardan ikisinin durumu ağır olduğu öğrenilirken kazada can kaybı yaşanmadı. Kaza nedeniyle Kandıra Yolu bir süre çift yönlü trafiğe kapanırken araçların olay yerinden kaldırılmasıyla trafik tekrardan açıldı. Jandarma ekipleri kazayla ilgili soruşturma başlattı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat