Özdilek

Aşayiş

Kandıra yolunda kaza 2 ölü 3 yaralı

Kocaeli D605 İzmit-Kandıra yolu üzeri Kandıra Cezaevi Yerleşkelerinin yakınında Kayıplar mevkiindeki kazada 2 ölü 3 yaralı var.

31 Ocak 2017 Saat: 23:25
Kandıra yolunda kaza 1 ölü 3 yaralı
Kandıra yolunda kaza 2 ölü 3 yaralı

Kocaeli D605 İzmit-Kandıra yolu üzeri Kandıra Cezaevi Yerleşkelerinin yakınında Kayıplar Mevkiinde akşam saat 18.00 sıralarında meydana gelen feci trafik kazasında, Osman Ersöz idaresindeki 54 FU 849 plakalı Kamyonet ile 41 N 5515 plakalı Rasim Zeybel İdaresindeki kamyonet kafa kafaya çarpıştı.

    Kazayı görenler hemen Jandarma, 112 ve İtfaiye ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri araç içerisinde sıkışmış olan yaralıları yaklaşık 30 dakikalık bir çalışma ile kurtardı. 

    Kaza yerinde ilk belirlemelere göre 2 kişi öldü. 3 kişi yaralandı. Kazada  Tugba Zeybel (20) ve Yusuf Zeybel isimli şahısın hayatını kaybettiği öğrenilirken, Seher Zeybel,, Rasim Zeybel ve  Osman Ersözolay yerine gelen 112 ekipleri tarafından alınarak çevre hastanelere sevk edildi.  Olayı duyan kazazede yakınları olay yerine akın etti. Olay yerinde Jandarmanın yaptığı incelemeler sonrasında Tuğba Zeybel’in cenazesi adli işlemler için Kocaeli Asri Mezarlık Morguna kaldırılırken,  kaza nedeniyle trafik uzun süre çift yönlü olarak ulaşıma kapandı. Jandarma olayla ilgili geniş çaplı tahkikat başlattı

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat