Özdilek

Aşayiş

Kandıra yolunda kafa kafaya çarpıştı

Kandıra yolu üzeri Çubuklu Osmaniye mevkiinde meydana gelen trafik kazasında, Celal Yıldız idaresindeki otomobil otomobil, girdiği virajı alamayarak kontrolden çıktı. Bu esnada karşı şeritten otomobille kafa kafaya çarpıştı.

18 Haziran 2017 Saat: 16:30
Kandıra yolunda kafa kafaya çarpıştı
Kandıra yolunda kafa kafaya çarpıştı

İzmit-Kandıra yolu üzeri Çubuklu Osmaniye mevkiinde meydana gelen trafik kazasında, Kandıra istikametine seyir halinde olan Celal Yıldız idaresindeki 34 AC 6856 plakalı otomobil, Çubuklu Osmaniye mevkisinde  girdiği virajı alamayarak kontrolden çıktı.  Bu esnada  karşı şeritten gelen Alper Yüksel idaresindeki 34 AOG 06 plakalı otomobille kafa kafaya çarpıştı. Kazada Yükseli’in  araca çarpışmanın şiddeti ile takla attı.Çevredekilerin haber vermesi ile   kısa sürede olay yerine itfaiye, jandarma ve sağlık ekipleri geldi.. Takla atan otomobildeki sürücü Alper Yüksel ve babası Ramazan Yüksel, olay yerinden geçmekte olan bir itfaiye aracındaki görevliler tarafından mahsur kaldıkları yerden çıkartılırken her iki otomobil sürücüsü ise kazadan yara almadan kurtuldu. Kazada yaralanan Ramazan Yüksel ambulansla İzmit Seka Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Jandarma kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat