Özdilek

Aşayiş

Kandıra yolunda feci kaza

Kandıra D-605 kara yolunda meydana gelen feci kazada iki araç kafa kafaya çarpıştı.

2 Ocak 2018 Saat: 08:33
Kandıra yolunda feci kaza
Kandıra yolunda feci kaza

Kandıra D-605 karayolunda meydana gelen feci kaza şü sekilde gelisti. Kandıra istikametine seyir halinde olan Bünyamin Duru (26) idaresindeki 41 FK 988 plakalı otomobil, Davuldere mevkisinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak kaşı yönden gelen Kadir Şen idaresindeki 41 FB 602 plakalı otomobille kafa kafaya çarpıştı.

  Çevrede  kazayı görenlerin haber vermesi sonucu olay yerine itfaiye, jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kazada araçta sıkışan iki sürücü, itfaiye ekiplerinin müdahalesi sonucu sıkıştıkları yerden çıkartılarak ambulansa alındı. Sağlık ekipleri tarafından yapılan kontrollerde her iki sürücünün de olay yerinde yaşamlarını yitirdiklerini belirledi.Olay yerinde jandarma ekipleri tarafından yapılan inceleme işlemlerinin ardından kazada yaşamını yitiren  Şen ve Duru’nun cenazeleri otopsi yapılmak üzere İzmit Asri Mezarlık Morguna kaldırıldı. Kazada kullanılamaz hale gelen iki otomobil de çekilerle otoparka götürülürken Bünyamin Duru’nun kullandığı aracın ibresinin 130 kilometre hızda takılı kaldığı görüldü. Kaza haberini alarak olay yerine gelen Bünyamin Duru’nun babası Nejdet Duru, oğlunun İzmit Sanayi Sitesinde çalıştığı ve iki gün sonra askere gitmek üzere hazırlık yaptığını söyledi. Kaza nedeniyle İzmit Kandıra yolunda trafik bir müddet kontrollü olarak verildi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat