Özdilek

Güncel

Kandıra’ya yeni bir Adliye Sarayı

TBMM Milli Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu Başkanı, AKP Kocaeli Milletvekili Fikri Işık, Kandıra’da çeşitli ziyaret ve incelemelerde bulundu.

7 Ekim 2013 Saat: 22:33
Kandıra’ya yeni bir Adliye Sarayı
Kandıra’ya yeni bir Adliye Sarayı

Işık ziyareti sırasında yaptığı açıklama Kandıra’ya yeni adliye binası yapılması konusunda çalışma başlattıklarını söyledi.

Fikri Işık’a Kandıra programında AKP İl Yönetim Kurulu üyesi Erdoğan Şentürk, İlçe Başkanı Erdinç Şentürk ve Belediye Başkanı Cengiz Kan eşlik etti. Işık Kandıra Cumhuriyet Başsavcısı Bülent Çelebi’nin de katılımı ile Adliye yapılabilecek alanlarda incelemelerde bulundu.  Işık burada yaptığı açıklamada,  “Geçtiğimiz günlerde milletvekili arkadaşlarımızla Adalet Bakanımızı ziyaret ettik. Kandıra’da yeni bir adliye sarayı yapılmasının kararını aldık. Bugün de yetkililerle birlikte alternatif yerlere baktık. İlçemize bir Adliye sarayı kazandırmak için Bakanımız, Milletvekillerimiz, ilçedeki yetkililerimizle birlikte çalışıyoruz” dedi.

OKUL TAMAMLANIYOR

Işık, daha sonra ilçede inşaatı bitme aşamasına gelen Akçakoca ilköğretim okulunu ziyaret etti. İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Yağız’ın da katıldığı inceleme gezisinde Işık son durum hakkında bilgi aldı. Selma Orhon Atameriç Anaokulu inşaatını da inceleyen Işık, “Geçen yıla göre ilave 39 öğretmenimiz Kandıra’da göreve başladı. Kandıra’nın gelecek yıllardaki eğitim yatırımlarını da planlıyoruz” dedi. Kandıra içinden geçen Kefken- Kandıra-İzmit yolunda da incelemelerde bulunan Işık, “Bu yolun duble yol haline getirilmesi için proje çalışmalarına başlandı. İlk etapta Kandıra içinde geçen bölümünün bir an önce yapılması için çalışılıyor” dedi. Işık ayrıca Kandıra’da esnaf ziyaretleri de yaparak bol kazanç diledi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat