Özdilek

Çevre

Kandıra sahil yolları bakıma alındı

KBB, çok önemli bir ara yola el attı. Kandıra’ya bağlı Kerpe ve Kefken beldeleri arasındaki eski orman ayrımını elden geçirip çok daha kullanılır bir hale getiriyorlar.

29 Nisan 2014 Saat: 20:56
Kandıra sahil yolları bakıma alındı
Kandıra sahil yolları bakıma alındı

KERPE- KUMCAĞIZ YOLU YENİLENİYOR

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin köy yollarında yenileme ve bakım çalışmalarını sürdürdüğü görülüyor. Kandıra bölgesinde yol yenileme çalışmalarına mevsimin izin vermesi üzerine tekrar başlayan Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri Kumcağız-Kerpe bağlantı yolunda genişletme uygulaması yapmaya başladı.

4 KİLOMETRELİK YOL

Kerpe ve Kefken arasındaki eski orman ayrımının yol olarak kullanılması sonrasında bu ara yolun bağlantı yoluna dönüşmesi kaçınılmaz olmuştu. Böylece bu yolun yaz aylarında yoğun olarak kullanımı söz konusu olduğu için KBB Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri yolun belli güzergahlarına dolgu, temizlik çalışması ve zemin iyileştirme uygulamaları da yaptı. Kerpe-Kurtyeri ve Kumcağız’ı birbirine bağlayan yol çalışmaların ardından asfaltlanarak ulaşıma uygun hale getirilecek. 4 kilometre uzunluğundaki yol yaz sezonunda Kerpe ve Kumcağız turizm bölgelerine ulaşımda yoğun olarak kullanılıyor.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat