Özdilek

Güncel

Kandıra merkez bayrama hazır

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Kandıra merkezde sürdürdüğü çalışmalarını Kurban Bayramı öncesinde tamamlandı.

24 Ekim 2012 Saat: 12:22
Kandıra merkez bayrama hazır
Kandıra merkez bayrama hazır

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kurban Bayramı öncesi Kandıra bölgesindeki çalışmalarını tamamladı. Fen İşleri Dairesi ekiplerince Kandıra merkezde sürdürülen çalışmalar sona erdi.

 

KANDIRA MERKEZDE

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Kandıra’da sürdürdüğü çalışmaların ilk etabı Kurban Bayramı öncesinde tamamlandı.  Büyükşehir ekipleri, Cumhuriyet Caddesi, Kavakdibi Caddesi, Güzeltepe Caddesi, Tandoğan Caddesi, Akçakoca Caddesi, Fener Caddesi, Gündoğan Sokak’ta çalışmalarını tamamladı.

 

4000 TON ASFALT KULLANILDI

Kandıra Merkezinde bulunan caddelerde sürdürülen bu caddelerde toplam 4000 ton asfalt kullanıldı. Cumhuriyet Caddesi’nde ve gerekli olan bölgelerde de taş duvarlar yapıldı. Bu çalışmalarda 300 metre küp taş duvar yapıldı.

 

BAYRAM SONRASI ÇALIŞMALAR DEVAM EDECEK

Alt yapı çalışmalarının tamamlanması ardından başlana çalışmalar ile Kandıra Kent Merkezi Bayram için hazır hale getirildi. Kandıra’da Kurban Bayramı sonrasında da çalışmalara devam edilecek.

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat