Özdilek

Güncel

Kandıra, Kurtyeri Mahallesinde parke çalışması

Kandıra Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Kurtyeri mahallesinde parke döşeme çalışmalarıyla hizmetlerine devam ediyor.

28 Haziran 2018 Saat: 09:39
Kandıra, Kurtyeri Mahallesinde parke çalışması
Kandıra, Kurtyeri Mahallesinde parke çalışması

Kandıra Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Kurtyeri mahallesinde  parke döşeme çalışmalarıyla hizmetlerine devam ediyor.

96 mahallesi bulunan Kandıra’nın yol yapım ve onarım hizmetlerini aralıksız sürdüren Kandıra Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, vatandaşların konforlu bir yaşam sürmesi için çalışıyor. Ulaşımda sağlanan rahatlığın sürmesi konusunda titizlikle çalışmalarını sürdüren ekipler, yol yapım, onarım ve parke yapımıyla Kandıra’nın yollarını ilmek ilmek işliyor.

Merkez mahalleler başta olmak üzere ilçenin dört bir yanına hizmet ulaştıran sosyal belediyecilik anlayışıyla hareket eden Kandıra Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Kurtyeri mahallesindeki parke döşeme çalışmalarıyla vatandaşların istek ve talepleri doğrultusunda hizmetlerini sürdürüyor.

Yol medeniyettir diyen Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, ekiplerimizle sürdürdüğümüz hizmetlerimiz vatandaşlarımızın huzurlu bir yaşam sürmesi içindir. Vatandaşlarımızdan gelen istek ve ihtiyaçlar doğrultusunda ekiplerimizle birlikte yaptığımız değerlendirme çalışmalarının ardından çalışmalarımıza başlıyoruz. Kaliteli ve hızlı bir hizmet anlayışı içinde Kandıra’mıza hizmetlerimiz sürecek dedi.

Etiketler: Ünal Köken,

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat