Özdilek

Güncel

Kandıra İlçe Milli Eğitim Müdürü Köken’i ziyaret etti

“Başkan Ünal Köken, İlçe Milli Eğitim Müdürü İhsan Özkan’la İlçedeki Eğitim Çalışmalarını Değerlendirdi”

1 Aralık 2017 Saat: 09:41
Kandıra İlçe Milli Eğitim Müdürü Köken’i ziyaret etti
Kandıra İlçe Milli Eğitim Müdürü Köken’i ziyaret etti

Kandıra İlçe Milli Eğitim Müdürü İhsan Özkan ve ilçede görev yapan öğretmenler, Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken’i makamında ziyaret etti. İlçedeki eğitim faaliyetleriyle ilgili görüşmeler yapan Başkan Ünal Köken ve İlçe Milli Eğitim Müdürü İhsan Özkan eğitim ve öğretimin en iyi koşullarda sürdürülmesine yönelik çalışacaklarını vurguladı.

Kandıra Belediyesi olarak eğitime desteklerini sürdüren Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, İlçe Milli Eğitim Müdürü İhsan Özkan’la yaptığı görüşmeler neticesinde Kandıra’daki eğitim çalışmalarını değerlendirdi. Eğitimde yapılacak işbirliğiyle ilgili görüş alışverişinde bulunulan ziyarette Başkan Ünal Köken, gençlerimizin eğitimleri için gerekli desteklerimiz sürecek. Kandıra Belediyesi olarak okullarımızda boya ve tadilat çalışmalarımızı yapıyoruz. Gençlerimiz ve çocuklarımızın sağlıklı koşullarda eğitimlerini sürdürmelerini sağlamak için çalışmalarımız hızla sürüyor dedi.

Etiketler: Ünal Köken,

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat