Özdilek

Güncel

Kandıra Dursun Ali Erzincanlı’yı Konuk Ediyor”

"15 Temmuz Şehitleri ve Kerbela Şehitleri Anma Programında Dursun Ali Erzincanlı’yı Konuk Ediyor”

26 Ekim 2016 Saat: 11:39
Kandıra Dursun Ali Erzincanlı’yı Konuk Ediyor”
Kandıra Dursun Ali Erzincanlı’yı Konuk Ediyor”

Kandıra Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilecek  "15 Temmuz Şehitleri ve Kerbela Şehitleri Anma Programında Başkan Köken, şiir dinletilerinden oluşacak programda Dursun Ali Erzincanlı’yı ağırlayacak.

 “Dursun Ali Erzincanlı 26 Ekim Çarşamba Saat 20.00’de Turan Güneş Kültür Merkezinde”

Kandıra’daki Kültür Sanat programlarında fark yaratan Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, 15 Temmuz gecesi ve sonraki süreçte yaşananlara karşı geliştirdiği duyarlı ve dik duruşu düzenledikleri programlarla sürdürüyor. Kandıralı hemşehrileriyle gece gündüz demokrasi nöbet tutan Başkan Köken ve ekibi  yaşananları unutturmayacağız diyerek "15 Temmuz Şehitleri ve Kerbela Şehitleri Anma Programı konulu şiir dinletisi düzenliyor.

Başkan Ünal Köken: “ Programımıza Tüm Hemşehrilerimi  Davet Ediyorum”

26 Ekim 2016 Çarşamba günü Turan Güneş Kültür Merkezinde saat 20.00 ‘de ünlü sanatçı Dursun Ali Erzincanlı’nın katılımlarıyla başlayacak "15 Temmuz Şehitleri ve Kerbela Şehitleri Anma Programı Kuran-ı Kerim tilaveti ve şiir dinletileriyle devam edecek. Vatandaşların yoğun ilgi göstereceği programa tüm hemşehrilerini davet eden Başkan Ünal Köken, düzenledikleri programların süreceğini belirtti.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat