Özdilek

Sağlık

KANDIRA DEVLET HASTANESİ’NDE 3 UZMAN HEKİM GÖREVE BAŞLADI

1 Ocak 1970 Saat: 02:33


M.Kazım Dinç Kandıra Devlet Hastanesi’nin uzman hekim kadrosu genişliyor. Geçtiğimiz günlerde hastaneye atanan Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op.Dr.Öner Aynıoğlu, Dahiliye Uzmanı Dr.Fatma Başak Türköz  ve Çocuk Hastalıkları Uzmanı Dr.Nazan Abak görevlerine başladı.
 
Op.Dr.Öner AYNIOĞLU
1980 Yozgat doğumlu olan Op.Dr.Öner Aynıoğlu Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun olduktan sonra Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde ihtisasını tamamladı. İhtisasını tamamladıktan sonra M.Kazım Dinç Kandıra Devlet Hastanesi’ne atandı. Evli ve bir çocuk babası olan Uzm.Dr.Aynıoğlu yapacakları çalışmalar hakkında bilgi vererek; gebelik takibi, kısırlık, myom, kanser tarama, smear testi ve mamografi yaptırmak isteyen hastalarımız başvurabilirler, dedi.
 
Uz.Dr.Fatma Başak TÜRKÖZ
1977 Ankara doğumlu olan Uz.Dr.Fatma Başak TÜRKÖZ  2001’de Hacettepe Tıp Fakültesi’nden mezun olduktan sonra 2007’de  Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi İç Hastalıkları Ana Bilim Dalı’nda Dahiliye Uzmanı olarak ihtisasını tamamladı.  2007-2010 yılları arasında Malatya Devlet Hastanesi’nde görev yaptı. Uz.Dr.Fatma Başak Türköz  evli ve bir çocuk annesidir.
 
Uzm.Dr. Nazan ABAK
1974 doğumlu olan Uzm.Dr.Nazan Abak uzmanlık eğitimini Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Ana Bilim Dalı’nda aldı. 2008-2009 yılları arasında Tokat Medikopark Özel Hastanesi’nde ve 2009-2010 yılları arasında da İzmit Konak Özel Hastanesi’nde görev yaptı. Uzm.Dr.Nazan Abak evli ve iki çocuk annesidir.
 
M.Kazım Dinç Kandıra Devlet Hastanesi Başhekimi Uz.Dr.Adil Kurban “Hastanenemize daha önce İzmit Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi’nden her hafta çocuk uzmanı   görevlendiriliyordu. Artık hizmetimiz süreklilik kazandı. Çocuk servisini daha donanımlı bir hale getirmek için fototerapi cihazı, yeni doğan yoğun bakım ünitesi açılması ve yenidoğan bebek takibinin yapılması için çalışmalarımız devam ediyor. Yenilenecek çocuk servisiyle birlikte yeni doğan bebek sarılık tedavileri, yenidoğan bebeklerin enfeksiyon hastalıklarının tedavileri ve bebek gelişim takipleri yapılabilecek. Kandıralılar bu önemli hizmet sayesinde başka hastanelere gitmek zorunda kalmayacaklar” dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat