Özdilek

Güncel

Kandıra’da Yollar Yaza Hazırlanıyor

Kandıra Belediyesi yaz aylarının yaklaşmasıyla birlikte ilçe genelindeki yol yapım ve tamir çalışmalarını tüm hızıyla devam ettiriyor.

27 Temmuz 2018 Saat: 13:27
Kandıra’da Yollar Yaza Hazırlanıyor
Kandıra’da Yollar Yaza Hazırlanıyor

Genişleyen hizmet alanı ile ilçenin dört bir yanında çalışmalara devam eden Kandıra Belediyesi Fen İşleri Genel Müdürlüğü ekipleri Kandıra’nın mahallelerindeki çalışmalarını sürdürüyor.  Açılan yeni yol hatları, tamamlanan alt yapı faaliyetleri ile birlikte vatandaşların hizmetine sunulan yollar, mağduriyetleri çözüme kavuşturuyor.

Mülküşehsuvar İğnehanlar  , Akdurak mahallesi kaldırım düzenleme çalışmaları başlatıldı.Kilitli parke taşı kullanan ekipler, diğer mahallelerdeki çalışmaların da  yoğun bir tempoda devam ettiğine vurgu yaptı.

Mahallelerde gerçekleştirilen yol onarım ve bakım çalışmaları hakkında bilgi veren  Başkan Ünal Köken,  yaz  sezonunun gelmesi ile birlikte yaşanan yol sorunlarına çözüm bulmak adına bir çok alanda yol onarım ve bakım çalışmalarımıza devam ediyoruz dedi.

Mahallelerimizde yapılan yenileme ve düzenleme çalışmalarında memnuniyetini dile getiren vatandaşlar, çalışmalar konusunda Başkan Köken’e teşekkürlerini iletti.

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat