Özdilek

Güncel

Kandıra’da seçim heyecanı

30 Mart’ta yapılan seçimlere itirazın sonucunda Kandıra’nın Ağaçağıl Köyü’nde seçimler tekrarlandı. 180 seçmenin bulunduğu köyde Mehmet Sağlık ve Mehmet Şentürk yeniden sandıkta yarıştı.

1 Haziran 2014 Saat: 17:51
Kandıra’da seçim heyecanı
Kandıra’da seçim heyecanı

Kandıra’nın Ağaçağıl Köyü’nde 30 Mart’ta yapılan muhtarlık seçimlerinde Mehmet Şentürk 94 oy almış, rakibi Mehmet Sağlık ise 77 oy almış ve muhtar Mehmet Şentürk muhtar seçilmişti. Fakat muhtar seçilen Mehmet Şentürk seçimlerden önceki yasal süreç içerisinde ikametini İzmit’ten Kandıra’ya aldıramamıştı. Bunun üzerine rakibi Mehmet Şentürk seçimlerin iptali için başvurmuş ve seçim kurulu da itirazı haklı bularak seçimleri tekrarlanmasına karar vermişti. Bununla birlikte Ağaçağıl Köyü’nde seçimler tekrarlanarak köy halkı yeniden muhtarını seçmek için sandık başına gitti.

 

180 SEÇMEN SANDIĞA GİTTİ

Kandıra İlçe Seçim Kurulu’nun kararıyla köyde seçimler yenilendi. 180 seçmenin oy kullanma hakkının bulunduğu seçimlerde köy kahvesine sandık kuruldu. Osman Zobar, Ebrunur Kuzey, Halil İbrahim Bayram, Mustafa Birgül, Mehmet Dursun, Fevzi Şahin ve Yüksel Akova’nın sandık görevlisi olduğu seçimlerde jandarma ekipleri de köyde hazır bulundu.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat