Özdilek

Sağlık

Kandıra’da Obezite İle Mücadele Başlatıldı

Kandıra Belediyesi ile Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin ortaklaşa uyguladığı Obezite ile Mücadelede Hareketli ve Sağlıklı Yaşam Projesi için sağlık taramaları başladı.

21 Ekim 2016 Saat: 23:00
Kandıra’da Obezite İle Mücadele Başlatıldı
Kandıra’da Obezite İle Mücadele Başlatıldı

Kandıra Belediyesinin öncülüğünde Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kocaeli Üniversitesi öncülüğünde İl Halk Sağlılığı Müdürlüğü, İl Gençlik Spor Müdürlüğü ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü desteğiyle hayata geçirilen "Obezite ile Mücadelede Hareketli ve Sağlıklı Yaşam Projesi hanımları memnun etti.

“Sağlık Muayeneleri 3 Kasım 2016 ‘da Tekrar Yapılacak”

 Sağlıklı yaşama önem veren Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken’in öncülük ettiği proje için sabahın erken saatlerinde Turan Güneş Kültür Merkezinde başlatılan sağlık taramaları 3 Kasım günü tekrar  yapılacak.

Kandıra’da farklılıklara imza atan Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, sağlıklı yaşam için önem arz eden proje konusunda  duydukları heyecanı anlattı. Hayatın getirdiği stresten uzaklaşmak sağlıklı ve zinde kalmak için sporu ön plana aldıklarını kaydeden Başkan Köken, Kandıra’lı hemşehrileri için çalıştıklarını, onlara en iyi sunmak için yeni projeler üretmeyi çabaladıklarını anlattı.

Kandıra Belediyesinin öncülüğünde gerçekleştirilecek olan proje için kapsamlı hazırlıklar yapılıyor. 21 Ekim 2016 Cuma günü sağlık ekipleri tarafından yapılacak sağlık muayeneleri sonucu sportif faaliyetlerin başlatılacağının bilgisini veren ekipler, Kandıra’da sağlıklı yaşam için spora gereken önemi vermeye devam edeceklerini vurguladı.

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat