Özdilek

Güncel

Kandıra’da ki çifte cinayetin zanlıları yakalandı

Kandıra’da 7 Ağustos’ta otomobilin içinde öldüren iki kişinin katil zanlıları yakalandı.

3 Ekim 2014 Saat: 12:21
Kandıra’da ki çifte cinayetin zanlıları yakalandı
Kandıra’da ki çifte cinayetin zanlıları yakalandı

Kandıra Kefken-Cebeci sahil yolunda 7 Ağustos tarihinde araç içerisinde öldürülen 33 yaşında ki Özgün Aslan ve 35 yaşında ki Erhan Keleş’i zanlıları Sakarya’da yakalandı. Kandıra Kefken- Cebeci yolunun Pembe Kayalar mevkiinde 34 VIL 05 plakalı bir otomobilin içinde iki kişi silahla vurularak öldürülmüş halde bulunmuştu. Olay yerine gelen jandarma ekiplerinin yaptıkları incelemede öldürülen kişilerin Özgün Aslan (33) ve Hüseyin Şenel (35) olduğu belirlenmişti. Yapılan incelemede, başlarına ve vücutlarına çok sayıda kurşun sıkılarak öldürüldükleri anlaşıldı.

Cinayet sonrası Kandıra İlçe ve İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler geniş çaplı soruşturma başlattı. Cinayeti çözmek için İl Jandarma Komutanlığı bünyesinde özel bir ekip oluşturulurken, olay yerinden toplanan deliller kriminal laboratuvarda titizlikle incelenirken, bölgeye yakın çok sayıda iş yeri kamerası ve MOBESE kameraları tarandı. Ekiplerin titiz çalışması sonrası cinayeti işlediği tesit edilen iki kişi Sakarya’da yakalandı. Zanlılar Kandıra İlce Jandarma Komutanlığı’na götürülecek. Zanlılar biten işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilecek.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat