Özdilek

Siyaset

Kandıra’da Hizmetler Sürüyor

Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, 2017 yılında Kandıra için bir çok projeye imza attı.

19 Ocak 2018 Saat: 10:46
Kandıra’da Hizmetler Sürüyor
Kandıra’da Hizmetler Sürüyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin destekleriyle hayata geçen projeler arasında Yavuz Sonat Kapalı Spor Salonu, Kumcağız ve Kurtyerinde Futbol sahası, Cebeci’de futbol sahası yapımı tamamlanarak gençlere büyük imkanlar oluşturuldu. Semt spor sahalarını Kandıra’ya kazandıran Başkan Köken, vatandaşların sosyal yaşamlarına katkı sağlayacak yeni projelerin de 2018 yılında gündemde olduğunu belirtiyor.

“Semt Spor Sahalarıyla Çocuk Oyun Alanları Genişletildi”

Kocaeli’nin incisi Kandıra, Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin destekleriyle bir çok farklı alanda gelişimini sürdürüyor. Birlik beraberlik içinde yapılan projelere vatandaşların ihtiyaçları doğrultusunda yön veriliyor.

İlçedeki semt spor sahalarının sayısını arttıran Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, bunun yanı sıra çocuk oyun alanlarına da ağırlık verdi. Akdurak mahallesi ile Çarşı mahallesinde yer alan ve yenileme projeleri tamamlanmış olan semt parklarına 2018 yılı içerisinde ilçe merkezinde yenilerinin ekleneceği vurgulandı.

“Kandıra’da Tarıma Destek Veren Belediye Başkanı, Ünal Köken”

İlçenin dört bir yanı tarım arazi olan Kandıra’da, Kandıra Belediyesinin projeleri, Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin destekleriyle tarıma destek veriliyor. İlçe için kalkınma çalışmaları kapsamında önemli projelerden biri olan “%50 Hibeli Ceviz Fidanı Dağıtımında Kocaeli’de bu yıl 20 bin 778 ceviz fidanı dağıtımı yapıldı.

Kandıra’dan fidan dağıtımı için başvuru yapan 116 kişiye ceviz fidanları teslim edildi. Bizim görevimiz sizin ihtiyaçlarınızı karşılamak, beklentileri sorunları çözmek; ama şunu bilin ki, sizin duyarlılığınız, sizin Kandıra sevdanız bu ilçenin ana dinamiğidir diyen Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, tarıma ve çiftçiye desteklerin süreceğini belirtti.

“Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Destekli Kültür ve Sanat Merkezi Projeleri”

Kandıra’nın tüm mahallelerine hizmet ulaştıran Kandıra Belediyesi, Karaağaç ve Hacılar mahallerine 300 kişilik Kültür Merkezi projesini kullanıma açtı. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile ortak projeler kapsamında Kültürel merkez projeleri için  2018 yılında köy konakları projesi kapsamında Dalca, Şeref Sungur, Bağırganlı ve Araman, Karaağaç mahallelerinde kültürel merkez projeleri hayata geçirilecek.

Etiketler: Ünal Köken,

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat