Özdilek

Siyaset

Kandıra’da Emel Hanım rüzgarı var

İktidar partisi AKP’nin ilimizdeki ilk kadın belediye başkan aday adayı, en sorunlu yer olan Kandıra’da başvurusunu yaptı.

14 Ekim 2013 Saat: 21:55
Kandıra’da Emel Hanım rüzgarı var
Kandıra’da Emel Hanım rüzgarı var

Aynı zamanda Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı olan Avukat Emel Ceylan Balcıoğlu, öğle saatlerinde başvuru dosyasını Kandıra İlçe Başkanı Erdunç Şentürk’e teslim etti.

KÖYÜNÜN KADINLARIYLA GELDİ

Kandıra Otogarının yanındaki Şehit Ümit Balkan Parkında kendisini destekleyen partili ve köylülerle bir araya gelen Av.Balcıoğlu, buradan ilçe binasına yürüdü. Çok sayıda vatandaşın destek verdiği Balcıoğlu’nu en büyük destek ise doğup büyüdüğü Hacımazlı köyünün kadınlarından geldi. Kandıra’ya kadın elinin değemesi için aday olduğunu söyleyen Balcıoğlu, “Bir kız kardeşiniz, bir kadın olarak Kandıra’nın kalbine, gönlüne adayım” dedi.

ÖNEMLİ İSİMLER YANINDAYDI

Av.Emel Balcıoğlu’nun açıklamasına Kent Konseyi Başkanı Dr.Halil İbrahim Kahraman, Genel Sekreter Gültekin Görüm, Petrol-İş Genel Sekreteri Ali Ufuk Yaşar, MARKA Genel Sekreteri Fatih Akbulut, Eski Kuruçeşme Belediye Başkanı Ali Kahraman, Fırıncılar Odası Başkanı Ali Sarı, Kandıra için aday adayı olmaya hazırlanan Erkan İşler, Erdoğan Günay, İsmail Hakkı Buruş, Ünal Köken, Kenan Seyrek, Kandıra’ın yaklaşık 20 muhtarı ve çok sayıda vatandaş destek verdi.

35 BİN SEÇMEN VAR

Aday adaylığı ile ilgili birçok kişinin adı geçtiğini söyleyen İlçe Başkanı Erdinç Şentürk, “Bu demokrasinin güzelliğidir. Emel Ceylan Balcıoğlu’nun bir kadın olması bizim için onur vericidir. Kandıra genelinde 35 bin seçmen var. Seçmenin yüzde 30’u merkezde, yüzde 70’i köylerde bulunuyor. Geçtiğimiz seçimlerde 17 bin oy aldık. Bu oylarda en büyük pay başbakanımızın, milletvekillerimiz, il başkanlığımız, ilçe teşkilatımız ve belediye başkanımızındır. Yerel seçimlerde hedefimiz 17 bin oydan daha fazla oy almaktır” dedi. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat