Özdilek

Güncel

Kandıra’da Çevre Temizlik Çalışmaları Hızlanıyor

Kandıra Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri ilçenin dört bir yanında çevre temizliğini hızlandırıyor.

24 Ocak 2018 Saat: 04:26
Kandıra’da Çevre Temizlik Çalışmaları Hızlanıyor
Kandıra’da Çevre Temizlik Çalışmaları Hızlanıyor

Vatandaşların hijyenik koşullarda yaşamlarını sürdürmeleri için canla başla çalışan ekipler, ilçe merkezindeki tüm cadde ve ara sokakların temizliğini sürdürüyor.

Vatandaşlara kaliteli hizmet sunmak konusunda titiz davranan  Kandıra Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçe merkezinde çöp ve çevre temizliği yaptı. Kış aylarına rağmen hummalı ve disiplinli bir şekilde temizlik çalışmalarını  yürüten  Kandıra Belediyesi ekipleri biriken katı atık ve çöp kirliliklerini temizlemek hedefiyle hareket ediyor.

Okulların çevresi başta olmak üzere ilçedeki cadde ve sokakların temizliğini gerçekleştiren Kandıra Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, vatandaşların istek ve ihtiyaçları doğrultusunda çalışacaklarını ifade etti.  Çevre temizliğine büyük önem veren Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken,  çevre temizlik çalışmalarının tüm mahallelerde hızla yapıldığını vurguladı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat