Özdilek

Güncel

Kandıra’da binlerce fener gökyüzüne bırakıldı

Türk Hava Kurumu Kandıra Şubesi ve Kandıra Meslek Yüksek Okulu tarafından bu yıl beşincisi düzenlenen fener şenliğinde binlerce fener aynı anda gökyüzüne bırakıldı.

29 Mayıs 2014 Saat: 17:31
Kandıra’da binlerce fener gökyüzüne bırakıldı
Kandıra’da binlerce fener gökyüzüne bırakıldı

Türk Hava Kurumu Kandıra Şubesi ve Kandıra Meslek Yüksek Okulu’nun ortaklaşa düzenlediği 5. geleneksel fener şenliği, THK genç kanatların ve KMYO öğrencilerinin düzenlediği şölen ile farklı bir boyut kazandı. Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken’in de destek verdiği fener şenliğine Kandıra Meslek Yüksek Okulu Müdürü Doç. Dr. Nevim Genç, Türk Hava Kurumu Kandıra Şube Başkanı Vural Çelik ve öğretim görevlisi Emine Demircili de büyük katkı sağladı. Şenlikte Kandıra Meslek Yüksek Okulu öğrencilerinden oluşan müzik grubu, canlı müzik seslendirerek geceye ayrı bir renk kattı. Davul zurna çalan Akçakayran fasıl grubu ise şenliğe katılan vatandaşları doyasıya eğlendirdi. Eğlencelerin ardından gökyüzüne bırakılan binlerce fener, renkli görüntülere sahne oldu.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat