Özdilek

Güncel

Kandıra’da“Belediye Ekipleri Kış Mesaisini Arttırdı”

Kandıra’daki yol yapım onarım çalışmaları devam ediyor.

16 Ocak 2018 Saat: 23:42
Kandıra’da“Belediye Ekipleri Kış Mesaisini Arttırdı”
Kandıra’da“Belediye Ekipleri Kış Mesaisini Arttırdı”

Avdan, Akbal, İzmit Caddesi, Çarşı mahallesi gibi ilçenin tüm bölgelerine hizmet ulaştıran Kandıra Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Aydınlık mahallesinde yama ve çevre düzenleme çalışmalarını hızlandırdı. Asfalt yama, kaldırım ve parke çalışmalarıyla vatandaşlara en kaliteli hizmeti ulaştıran ekipler, Kandıra için çalışmaların sürdüğünü belirtti.

“Aydınlık Mahallesinde Parke ve Yama Çalışmaları”

Kandıra Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Aydınlık mahallesinde parke ve kaldırım yama çalışmalarıyla vatandaşların istek ve talepleri doğrultusunda çalışmalarını sürdürüyor. Kandıra için çalışan ekipler, belirlenen eksikliklerin 2018 yılında tamamlanacağını ifade etti. 96 mahallesi bulunan ilçede tüm noktalara yetişmeye gayret gösteren Belediye ekipleri, çevre düzenleme , yol yapım ve onarım ile ilçedeki hizmetlerin devamlılığına vurgu yaptı.

96 mahallesi bulunan Kandıra’da geniş bir coğrafyaya hizmet eden Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, kış mevsimi mesaisini arttırıyor. Vatandaşlarla sık sık bir araya gelen onların istek ve talepleri doğrultusunda harekete geçen Başkan Köken ekibiyle birlikte,  hızla büyüyen ilçenin ihtiyaçlarını kısa sürede gidererek takdir topluyor.

Yol bakım ve onarım çalışmalarında vatandaşlardan gelen talepler ve ihtiyaçlar doğrultusunda zamanı hizmete çeviren sosyal belediyecilik anlayışıyla hareket eden  Başkan Köken, Kandıra’mıza herşeyin en güzeli layıktır. Hemşehrilerimizin güzel yarınlara kavuşması adına azimle çalışmaya devam edeceğiz dedi.

Etiketler: Ünal Köken,

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat