Özdilek

Güncel

Kandıra’da asfalt ve yama çalışmaları sürüyor

Kandıra Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçedeki çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. İlçe Nüfus Müdürlüğünde boya ve Orhan mahallesinde asfalt yama çalışmalarını tamamladılar.

25 Aralık 2017 Saat: 10:50
Kandıra’da asfalt ve yama çalışmaları sürüyor
Kandıra’da asfalt ve yama çalışmaları sürüyor

96 mahallesi olan Kandıra’da hizmetlerini sürdüren Kandıra Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, İlçe Nüfus Müdürlüğünde boya ve Orhan Mahallesinde ise asfalt yama çalışmalarını tamamladı. Vatandaşların istek ve talepleri doğrultusunda hizmetlerine devam eden ekipler, ihtiyacın olduğu tüm noktaları tespit ediyor, ardından hızla çalışmalara başlıyor.

Yol yapım, onarım; asfalt ve stabilize yol çalışmalarıyla ilçenin tüm noktalarına hizmet götüren Kandıra Belediyesi, kış aylarında yaşanabilecek sorunları önlemek amacıyla tüm mahallelerde çalışmaların devam ettiğini belirtti.

Kandıra’nın geniş bir coğrafyaya sahip olduğunu söyleyen Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, hemşehrilerimizin ihtiyaçlarını tespit etmekle başlayan çalışmalarımız ardından bu ihtiyaçların imkanlarımız ölçüsünde en kısa sürede tamamlanmasıyla devam ediyor. Kandıra’mıza hizmet etmekten gurur duyuyoruz diyen Başkan Köken, mahallelere yönelik inceleme ziyaretlerinin de sürdüğünü ifade etti.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat