Özdilek

Aşayiş

Kandıra ,Çubuklu-Osmaniye yolunda kaza

İzmit-Kandıra yolu üzeri Çubuklu-Osmaniye mevkiinde, öncekigün akşam saat 16:00 sularında yine üzücü bir traki kazası yaşandı.

22 Mayıs 2017 Saat: 11:05
Kandıra ,Çubuklu-Osmaniye yolunda kaza
Kandıra ,Çubuklu-Osmaniye yolunda kaza

Bugüne kadar  ölümlü, yaralamalı ve maddi hasarlı sayısız kazanın meydana geldiği ve her kazadan sonra vatandaşların yetkililerden önlem almasını istediği Kocaeli İzmit-Kandıra  yolu üzeri Çubuklu-Osmaniye mevkiinde, öncekigün akşam saat 16:00 sularında yine üzücü bir traki kazası yaşandı. İki aracın karıştığı kazada  3’ü çocuk 10 kişi yaralandı. Kazayı gören ve duyan bölge sakinleri sosyal medya üzerinde tepkilerini dile getirerek  başka kazaların yaşanmaması için önlem alınmasını istedi.Çubuklu Osmaniye mevkiinde önceki akşam meydana gelen trafik kazası iddialara göre şu şekilde gelişti.  İzmit istikametinden Kandıra İstikametine gitmekte olan Selçuk Akçay idaresindeki 41 JB 761 plakalı otomobil, karşı istikametten gelen  Kerim Kök’ün kullandığı  34 FC 766 plakalı otomobil ile çarpıştı.  Kazada her iki araçta bulunan 3’ü çocuk toplam 10 kişi yaralandı.  Çevredekilerin haber vermesi ile olay yerine kısa sürede itfiaye, Jandarma ve 112 ekipleri geldi .  Yaralılar  ambulanslar ile hastanelere sevk edildi.  Jandarma kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat