Özdilek

Spor

Kandıra Belediyesi'nden öğrencilere spor malzemesi dağıttı

Kandıra Belediyesi Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile ortaklaşa yürüttüğü proje kapsamında,Kandıra'da bulunan 25 ortaokul ve liseye spor malzemesi yardımında bulundu.

29 Eylül 2017 Saat: 06:36
Kandıra Belediyesinden öğrencilere spor malzemesi dağıttı
Kandıra Belediyesi'nden öğrencilere spor malzemesi dağıttı

Kandıra Belediyesi  Kandıra'lı gençlerin sporla daha çok ilgili olması, bu sayede kendileri için faydalı ve sağlıklı alışkanlıklar kazanması için sürdürdüğü çalışmalar devam ediyor. Ortaokul ve lisere spor malzemesi yardımı da bu çalışmalar kapsamında yapıldı. Kandıra Belediye Başkanı  Ünal KÖKEN'in bizzat katıldığı törene İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Gençlik İlçe Spor Müdürlüğü ve malzeme yapılan okulların yetkileri de katıldı.

                Çok sayıda öğrencinin de hazır bulunduğu törende spora verdikleri önemi vurgulayan Kandıra Belediye Başkanı Ünal KÖKEN, Kandıralı gençlerin sağlıklı ve faydalı alışkanlıklar edinmelerini amaçladıklarını söyledi. "Spor gençlerimizi boşa zaman harcadıkları faydasız alışkanlıklardan korurken, gelecekleri  için kendilerine yaptıkları en sağlıklı yatırımdır" diyen Başkan KÖKEN, "Gençlerimizin kendine güvenen, her alanda başarılı olmayı hedefleyen sağlıklı nesiller olarak yetişmesi için elimizden gelen her şeyi yapmaya devam edeceğiz" dedi.

                Öğrencilerin kullanımı için okullara bağışlanan malzemelerin; futbol topu, voleybol topu, masa tenisi topu ve raketi, badminton topu ve raketi, bocce seti ve dart seti gibi farklı spor dalları malzemelerinden oluşması öğrencileri sevindirdi. Yapılan bu malzeme yardımları ile çok mutlu olduklarını ifade eden öğrenciler, Kandıra Belediye Başkanı Ünal KÖKEN'e öğrencileri düşündüğü ve gençlerin istifade edeceği hizmetler sunduğu için çok teşekkür ettiklerini söylediler.

Etiketler: Ünal Köken,

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat