Özdilek

Güncel

Kandıra Belediyesinden 8 Mart Dünya Kadınlar Gününe Program düzenliyor

Kandıra Belediyesi , 8 Mart Dünya Kadınlar Günü için büyük bir program hazırlıyor. “Mutlu Kadın, Mutlu Toplum” konulu konferansta kadının toplumdaki önemi vurgulanacak.

5 Mart 2018 Saat: 09:55
Kandıra Belediyesinden 8 Mart Dünya Kadınlar Gününe Program düzenliyor
Kandıra Belediyesinden 8 Mart Dünya Kadınlar Gününe Program düzenliyor

Kandıra Belediyesi toplumu bilgilendiren konu ve konuklarıyla programlarına devam ediyor. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla 6 Mart 2018 Salı (akşam) saat 19.30 ‘da Prof. Turan Güneş Kültür Merkezinde kadınlara özel düzenlenecek programın konuğu , ünlü  sunucusu İkbal Gürpınar olacak.

 Kadının toplumdaki yeri üzerine yapılacak olan söyleşide Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, kadınlar günü nedeniyle özel bir programa imza atıyoruz. Belediye olarak düzenleyeceğimiz “Mutlu Kadın, Mutlu Toplum” konferansımızda mutlu aile ve mutlu bir toplum konuları üzerinde durulacak dedi.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla 6 Mart 2018 Salı (akşam) saat 19.30’da Prof. Turan Güneş Kültür Sitesinde düzenlenecek programa tüm hanımlar davet ediliyor.

Etiketler: Ünal Köken,

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat