Özdilek

Ekonomi

Kandıra Belediyesi Ziraat Odasına Bina yapacak

Kandıra Belediyesi ve Kandıra Ziraat Odası arasında Aydınlık mahallesi Nihat Erim Caddesinde yapılacak olan yeni Ziraat Odası Hizmet Binası için protokol imzalandı.

15 Aralık 2017 Saat: 12:37
Kandıra Belediyesi Ziraat Odasına Bina yapacak
Kandıra Belediyesi Ziraat Odasına Bina yapacak

 Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken ve Kandıra Ziraat Odası Başkanı Kemalettin Er’in imzaladığı protokolde  Kandıra Belediyesinin destekleriyle ilçeye modern hizmet binalarının yapımının ilk adımları atıldı.

Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken’in Kandıra için çalışmaları sürüyor. Ziraat Odasıyla Kandıra Belediyesi arasında alınan meclis kararlarına istinaden Ziraat Odası ve Kandıra Belediyesine yeni hizmet binaları kazandırmak amacıyla her iki kurumunda mülkiyetleri olan arsalar birleştirilerek Kandıra’ya yapılacak modern hizmet binalarının ilk adımları atıldı.

Başkan Ünal Köken ve Ziraat Odası Başkanı Kemalettin Er’in imzaladığı protokolün ardından çalışmaların hızlıca başladığı belirtildi. 18 ay içinde tamamlanması planlanan projenin bina inşaatı Kandıra Ziraat Odası tarafından gerçekleştirilecek ve Kandıra Belediyesinin desteğiyle kamuoyuna kazandırılacak.

Kandıra’nın gelişmesine katkı sağlayacak proje ve çalışmalarını sürdüren Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, ilçemize fayda sağlayacak olan güzel bir hizmet binasının ilk adımlarını attık, şimdiden Kandıra’mıza hayırlı olsun dedi.

Etiketler: Ünal Köken,

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat