Özdilek

Güncel

Kandıra Belediyesi Yılbaşı İçin Tedbirler Aldı

Kandıra Belediyesi, vatandaşların yılbaşını huzur ve güvenlik içinde karşılamaları, belediye hizmetlerinin aksatılmadan yürütülmesi, şikayetlerin zamanında değerlendirebilmesi için gerekli tüm tedbirleri aldı.

28 Aralık 2018 Saat: 17:40
Kandıra Belediyesi Yılbaşı İçin Tedbirler Aldı
Kandıra Belediyesi Yılbaşı İçin Tedbirler Aldı

Kandıra Belediyesi Yılbaşı İçin Tedbirler Aldı

Kandıra Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri yılbaşı öncesi işyerlerini denetleyerek, tarife ve temizlik kontrolleri yapıyor.

Aynı zamanda temizlik İşleri ekipleri ilçe merkezinin ve mahallelerin her bölgesinde çalışmalarını sürdürürken, vatandaşlardan gelecek ihbarları anında değerlendirerek gerekli müdahalelerde bulunuyor. Halka hizmet için var olduklarını ve gece gündüz çalıştıklarını belirten Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, vatandaşların yılbaşını huzurlu bir ortamda geçirmesi için görevlerini titizlikle yerine getirdiklerini söyledi.

Başkan Ünal Köken, "Değerli hemşehrilerimin, yeni yılı aileleriyle birlikte sakin ve huzurlu bir şekilde geçirmesini sağlamak için belediyemiz gerekli tedbirleri almıştır. Zabıta ve Temizlik ekiplerimiz hazır durumdadır. Yeni yılda vatandaşlarımıza hizmet verecek olan tüm belediye çalışanlarımıza şimdiden teşekkür ediyorum. Yeni yılın ülkemize ve yaşadığımız dünyaya huzur, barış ve kardeşlik getirmesini temenni ediyorum." dedi.

Vatandaşlar her türlü istek ve şikayetlerini Kandıra Belediyesi’nin 0.262 551 61 63 ve 0.533 559 49 71 numaralı telefonlarına gece ve gündüz bildirebilecekler.

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat