Özdilek

Çevre

Kandıra Belediyesi Sokak Hayvanlarını düşünüyor

Sıcak sıcakları hissettirmeye başlamasıyla sokak hayvanlarına yönelik çalışmalarını arttırarak sürdüren Kandıra Belediyesi, Kocaeli Doğa ve Hayvan Dostları Derneği ile sokak hayvanları konulu toplantıda bir araya geldi.

7 Temmuz 2017 Saat: 23:18
Kandıra Belediyesi Sokak Hayvanlarını düşünüyor
Kandıra Belediyesi Sokak Hayvanlarını düşünüyor

Belediye çay bahçesinde gerçekleştirilen toplantıya Kandıra Belediyesi Zabıta Ekipleri ve veterineri ile Kocaeli Doğa ve Hayvan Dostları Dernek Başkanı, Gonca Çelik KETENAĞ ve dernek yöneticileri katıldı.

‘‘Sokak Hayvanları için Parklara 'Otomatik Suluk' Yerleştiriyor’’

Yapılan toplantıda Kandıra’daki sokak hayvanları ve beraberinde oluşan sorunlarla çözüm yolları konuşuldu. Toplantı sonunda Kandıra Belediyesi Zabıta ekipleri ile dernek yetkilileri tarafından yaz aylarında sıcaktan etkilenen ve su bulmakta zorlanan sokak hayvanları için parklara 'otomatik suluk' yerleştirildi.

Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken’in talimatıyla sahipsiz sokak hayvanlarına yönelik verilen hizmetleri üst noktalara taşımaya devam eden Kandıra Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, sokak hayvanlarına mevsimine göre ürettiği çözümlerle sahip çıkıyor.

Belediye ekipleri, yerleştirilen su kaplarının sürekli dolu kalmasını sağlayarak, sokak hayvanlarının serinleme ve su ihtiyaçlarını gidermede yardımcı oluyor.

Kocaeli Doğa ve Hayvan Dostları Dernek Başkanı, Gonca Çelik KETENAĞ  ‘Sokakta bulunan sahipsiz hayvanların yemeğe, suya ihtiyacı var. Bir anne çocuğunu doyuramadığında büyük üzüntü yaşıyor ve acı çekiyor, aynı durum hayvanlar için de geçerli, sokak hayvanlarına yardımlarından dolayı Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken’e ve Zabıta Müdürlüğü ekiplerine teşekkürü bir borç biliyorum.’’ dedi.     

 

Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, yaratılanı yaratandan ötürü sevmemiz gerektiğini vurgulayarak, sokak hayvanlarına karşı yerel yönetimlerle beraber tüm halkımızın duyarlı olması gerektiğini , İnsanlar gibi, onların da sıcak havalardan olumsuz etkilendiğini belirtti. Başkan Köken‘’Onlar bizim yaşam alanımızı paylaştığımız dostlarımız. Dostlarımız için elimizden gelen her şeyi yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz ‘’ dedi.

Etiketler: Ünal Köken,

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat