Özdilek

Güncel

“Kandıra Belediyesi Şehit Abdülsamet Özen için Mevlit okuttu

Kayseri’deki hain saldırıda şehit düşen Piyade Er Abdülsamet Özen için Kandıra Belediyesi ve İlçe Müftülüğü tarafından Şefik Camiinde Mevlid-i Şerif programı düzenlendi.

31 Ocak 2017 Saat: 09:52
“Kandıra Belediyesi Şehit Abdülsamet Özen için Mevlit okuttu
“Kandıra Belediyesi Şehit Abdülsamet Özen için Mevlit okuttu

Öğle namazının ardından okutulan mevlit-i şerif programına Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, eşi Elif Köken,  şehit Abdülsamet Özen’in ailesi, ilçe protokolü ile çok sayıda Kandıralı vatandaş katıldı.

Kandıra Belediyesi ile İlçe Müftülüğü,  Kayseri’de teröristlerin bombalı araçla düzenlediği saldırıda şehit düşen Piyade Er Abdulsamet Özen için Şefik Camiinde mevlit-i şerif programı düzenledi.

 “Başkan Köken, Şehit Abdülsamet Özen’in Ailesiyle Birlikte Dua Etti”

Kandıralı şehidine sahip çıkan Kandıra Belediyesi, düzenlediği mevlit-i şerif programında vatan uğruna canını veren tüm şehitler için de dualar okunmasına vesile oldu. Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken mevlit programı esnasında şehit ailesini bir an olsun yalnız bırakmayarak acılarını paylaştı, onlarla birlikte dualar etti.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat