Özdilek

Eğitim

“Kandıra Belediyesi Personeline Seminer Verildi”

Kandıra Belediyesi Yazı İşleri Müdürlüğü İnsan Kaynakları Birimi tarafından Turan Güneş Kültür Merkezinde personele yönelik eğitim programı düzenlendi.

24 Kasım 2017 Saat: 12:12
“Kandıra Belediyesi Personeline Seminer Verildi”
“Kandıra Belediyesi Personeline Seminer Verildi”

Eğitim programında çalışma psikolojisi uzmanı Ertan Şimşek, hafıza tekniklerinin temel mantığı, bilinçaltı ve kişisel gelişim konularıyla ilgili bilgi verdi. Eğitime Kandıra Belediyesi personeli yoğun katılım sağladı.

Kandıra Belediyesinin  personele yönelik düzenlediği eğitim programında kişisel gelişim, bilinçaltı, nezaket kuralları, hafıza teknikleri gibi bir çok konu hakkında bilgilendirme yapan  Psikoloji uzmanı Ertan Şimşek,  ağzımızdan çıkan kaderimiz olur diyerek, “Beyin bilgisayar hard diski gibidir. Bilinçaltı her söyleneni kaydeder. Bu yüzden ben yapamam, başaramam gibi cümleleri kullanarak bilinçaltımızı yanlış yönlendirmemeliyiz. Hafıza güçlendirme tekniklerinin bilinçaltı yöntemler kullanılarak güçlendirilebilir. Güçlü bir beyine ve hafızaya sahip olmak istiyorsak beynimizi ona göre programlamalıyız” dedi.  Yoğun bir katılımın olduğu eğitim seminerinde Uzman Psikolog Ertan Şimşek beynin etkin kullanılması ve hafıza tekniklerinin kullanılması konularında birçok teknik ve pratik uygulama örneği anlattı. Seminerden mutlu ayrılan Belediye personeli programın düzenlenmesini sağlayan Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken’e teşekkür etti.

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat