Özdilek

Spor

“Kandıra Belediyesi’nden Yaz Okulları Atağı

Kandıra Belediyesi, çocukların tatil dönemini iyi değerlendirmesi için 7 ile 13 yaş grubu öğrencilere açtığı Futbol Yaz Okulunda çocukları spora teşvik ediyor.

3 Ağustos 2016 Saat: 22:56
“Kandıra Belediyesi’nden Yaz Okulları Atağı
“Kandıra Belediyesi’nden Yaz Okulları Atağı

 Kaymakam Mehmet Sarıcan İlçe Stadı’nda 70 öğrencinin katılımıyla haftada 5 gün olarak başlayan futbol yaz okulu, öğrencilerin yanı sıra velilerden de  ilgi görüyor.

Çocukların fiziksel, sosyal ve psikolojik gelişimlerine katkıda bulunmayı hedefleyen yaz okullarında eğitim gören çocuklar, havuz etkinlikleriyle yazın ve tatilin tadını çıkartıyor. Donanımlı bir ekip tarafından çalıştırılan  çocuklar, yeni eğitim öğretim yılına hazır olarak başlayacak.

“Yaz okullarımızdan çıkan çocuklarımız, Kandıra GençlerBirliği Belediye Spor Kulübümüz  başta  olmak üzere birçok kulüpte futbol yaşamlarını devam ettirme şansı buluyor. Bu bereketli topraklardan, sporcunun da siyasetçinin de sanatçının da en iyisi çıkar’ diyen Başkan Ünal Köken, konuyla ilgili Kocaeli Amatör Spor Klüpleri Federasyon Başkanı Murat Aydın’la sohbet etti.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat