Özdilek

Güncel

Kandıra Belediyesi’nden ücretsiz pazar servisi

Kandıra Belediyesi ilçe merkezinde Çarşamba günleri kurulan semt pazarına vatandaşların kolay ulaşabilmesi için ücretsiz servis hizmeti sağlamaya başladı.

1 Şubat 2018 Saat: 17:40
Kandıra Belediyesi’nden ücretsiz pazar servisi
Kandıra Belediyesi’nden ücretsiz pazar servisi

Kandıra Belediyesi’nin  vatandaşa sağladığı ulaşım hizmeti özellikle yaşlı vatandaşlarca büyük ilgi görüyor.

 

 Kandıra ilçe merkezinde yeni başlatılan uygulama ile  çok sayıda vatandaş ücretsiz olarak semt pazarına ve ve yine Pazar yerinden evlerine taşınıyor.

 

Belediye yetkilileri, Çarşamba günleri her saat başı hareket eden araçla Kandıra merkez mahalelerinden kapalı Pazar yerine ve yine Pazar yerinden vatandaşların evlerine ücretsiz servis hizmeti verildiğini söylediler.

 

Vatandaşların büyük ilgi gösterdiği servis hizmetinin daha çok şehir içi ulaşımının semt pazarının bulunduğu bölgeye olmadığı yerlere yönelik olduğu bildirildi.

 

Özellikle yaşlı vatandaşlar ile pazarcı esnafı Kandıra Belediyesi’nin uygulamasının çok yerinde olduğunu belirterek,sosyal belediyecilik anlamında örnek bir uygulama başlatan Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken’e ve emeği geçenlere teşekkür ettiler.

Etiketler: Ünal Köken,

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat