Özdilek

Güncel

“Kandıra Belediyesi Çocukların Oyun Alanlarına Bir Yenisini Daha Ekledi”

Kandıra Belediyesinin 2017 yılında başlayan semt spor sahaları projesi, 2018 yılında da tüm hızıyla sürüyor.

10 Ocak 2018 Saat: 11:47
“Kandıra Belediyesi Çocukların Oyun Alanlarına Bir Yenisini Daha Ekledi”
“Kandıra Belediyesi Çocukların Oyun Alanlarına Bir Yenisini Daha Ekledi”

Gençlerin ve çocukların sağlıklı koşullarda gelişimlerini sürdürmeleri için hayata geçen proje kapsamında çocuk oyun gruplarına bir yenisi daha ekleniyor. Kandıra Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Çarşı Mahallesi Sanayi karşısına yapılan park oyun grubunun beton zeminini atan ekipler, çalışmaların kısa sürede tamamlanacağını ifade etti.

“Çocuk Oyun Alanları Artıyor”

Yeşilin ve mavinin merkezi olan Kandıra’da çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, çocukların ve gençlerin geleceğine yönelik çalışmalarını sürdürüyor. Sağlıklı ve spora yatkın nesillerin yetişmesini önemseyen Başkan Köken, bu kapsamda geliştirdikleri semt spor sahaları projelerini sürdürüyor. İlçe merkez mahallelerinde yapılan park ve oyun gruplarına Çarşı mahallesi sanayi karşısında bir yenisini daha ekleyen Kandıra Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, vatandaşlardan gelen talepleri önce değerlendirdiklerini, inceleme çalışmalarından sonra ise imkanlar ölçüsünde yerine getirdiklerini belirtti. Kandıra’nın birçok noktasında yapımı tamamlanarak vatandaşa hizmet veren semt spor sahaları yaz boyunca birçok ailenin ve çocuğun vakit geçirdiği, spor yaptığı alanlar olarak hizmet verdi.

Ülkemizin geleceği olan çocuklarımız ve gençlerimiz için tüm imkanlarımızı seferber ediyor, onların yarınlara daha güvenli ve sağlıklı olarak yetişmesi yönünde proje ve çalışmalarımızı sürdürüyoruz diyen Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, Namazgah Kültür Merkezimizde faaliyet gösteren çocuk oyun alanlarımız başta olmak üzere mahallelerimizi de kapsayan tüm çocuk oyun parklarımızın Kandıra’mıza hayırlı olmasını diliyorum. Vatandaşlarımızın istek ve taleplerinin başımızın üzerinde yeri var. Ekiplerimizle birlikte bizlere gelen talepleri değerlendirdikten sonra çalışmalarımıza başlıyoruz. Yeni proje ve çalışmalarımızla da hemşehrilerimizin hizmetinde olmayı sürdüreceğiz dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat