Kültür/Sanat

Kandıra Belediyesi 750 dansçıyı ağırlıyor

Kandıra Belediyesi Kocaeli Artvin Kültür ve Dayanışma Derneği ile Vira Kültür Sanat ve Gençlik Spor Derneğini ve 750 dansçıyı Kandıra’da ağırlıyor.

24 Ağustos 2017 Saat: 15:32
Kandıra Belediyesi 750 dansçıyı ağırlıyor
Kandıra Belediyesi 750 dansçıyı ağırlıyor

“7 gün boyunca sürecek olan  1. Uluslararası Müzik ve Dünya Halk Dansları Festivaline 18 dünya ülkesi katılıyor. Kandıra’nın eşsiz doğası ve sahillerinin ününü duyan festival üyeleri, denize girmek için Kandıra Bağırganlı plajını seçti. “

Geçtiğimiz ay mavi bayrak özelliğini kazanan Bağırganlı sahilimiz ilçemize 18 ayrı ülkeden gelen turistlerimiz tarafından beğeni kazandı diyen Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, turizm ve barış adına düzenlenen festival programlarına büyük önem verdiklerini dile getirdi. Kültürler arası etkileşim ve tanıtımın sağlandığı bu programların Kandıra için büyük fırsatlar olduğunu ve Belediye olarak hem ülke hem de ilçemizin prestijini dünya kamu oyununa daha iyi yansıtmak amacıyla çalışmalarının süreceğini vurguladı.

Başkan Ünal Köken, yaptığı konuşmanın ardından Kocaeli’nin en güzel ilçelerinden biri olan Kandıra’nın sahil ve plajlarıyla ünlendiğini belirtti. Turizmin dünya barışının önemli bir ayağını oluşturduğunu anlatan Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken,  festival kapsamında ilçemizi seçen tüm misafirlerimizi ağırlamaktan mutluluk duyduk. Kardeşçe barış içinde yaşamak çok güzel bir duygu. Barışa ve huzura sahip çıktığımızda yarınlarımız güven içinde olacaktır dedi.

Etiketler: Ünal Köken,

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat