Özdilek

Güncel

Kandıra,“Ağaçağıl Mezarlık Yolunda Stabilize Yol Çalışması”

Mahallelerin ihtiyaçlarına göre belirlenen çalışma takvimine hız kesmeden devam eden Kandıra Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Ağaçağıl mahallesindeki mezarlık yolunda 1,5 km’lik stabilize yol çalışmalarını tamamladı.

17 Ocak 2018 Saat: 11:31
Kandıra,“Ağaçağıl Mezarlık Yolunda Stabilize Yol Çalışması”
Kandıra,“Ağaçağıl Mezarlık Yolunda Stabilize Yol Çalışması”

“Kandıra, Mahalle Mahalle Yenileniyor”

Ekiplerimizle birlikte yoğun tempoda devam ediyor  ve bir bir hayata geçirdiğimiz hizmetlerimizle vatandaşımızın yanındayız diyen Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, “Asfalt yol yapım çalışmalarımız mahallelerimizin ihtiyaçlarına göre belirleniyor. Tespit çalışmalarımızın ardından ekiplerimiz  çalışmalarına başlıyor” diyerek vatandaşlara hizmetlerin sürdüğünü vurguladı.

Kandıra Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin Ağaçağıl mahallesindeki mezarlık yolunda yaptıkları 1,5 km’lik stabilize yol çalışmaları tamamlandı. İlçenin merkez ve çevre mahallelerinde yaşayan vatandaşların istek ve talepleri doğrultusunda faaliyetlerini arttıran ekipler, koordineli olarak çalıştıklarını ve tüm ihtiyaçların kısa sürede tamamlanması için büyük bir özeriyle çalıştıklarını ifade etti.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat