Özdilek

Siyaset

Kandaz: ''Fikret Gündüz’ün üyelik yolu AKP’ye uygun değil''

AKP Kartepe İlçe Başkanı Hasan Kandaz, haftalık yönetim kurulu toplantısında Fikret Gündüz’ün üyeliğiyle ilgili spekülasyonları değerlendirdi.

25 Temmuz 2013 Saat: 23:41
Kandaz: ''Fikret Gündüz’ün üyelik yolu AKP’ye uygun değil''
Kandaz: ''Fikret Gündüz’ün üyelik yolu AKP’ye uygun değil''

Kocaeli Milletvekili Zeki Aygün’ün de katıldığı toplantıda Fikret Gündüz’ün yerel medyaya AKP’ye üyeliğiyle ilgili yaptığı açıklamayı değerlendiren AKP Kartepe İlçe Başkanı Hasan Kandaz, “Fikret Gündüz’ ün üyelik yolu AK Parti kriterlerine uygun değildir” dedi. Kandaz, “Kendisiyle telefonla görüştüm. Fikret Gündüz ve ailesi bölgemizin geniş ailelerindendir. Ancak AK Parti’ ye üyeliğiyle ilgili kendisine teklif getirilmemiştir. Gazete manşetleri aracılığıyla üye olma yolu AK Parti kriterlerine uygun değildir” şeklinde konuştu. Hasan Kandaz, düzenlenen iftarlı danışma meclisine sağlanan yüksek katılıma da teşekkür etti. Toplantıdan sonra AKP Milletvekili Zeki Aygün ile birlikte Avluburun, Beşevler ve Petrol Mahallelerinde programlara katılan Kandaz, vatandaşları dinledi, hizmetlerle ilgili görüş alışverişinde bulundu. AKP Kocaeli milletvekili Zeki Aygün de, gündeme ilişkin görüşlerini aktardı, “Bilindiği gibi Taksim Gezi Park eylemleri 3 ağacın sökülmesiyle başladı. Ancak kendileri 500 ağaç yok ettiler. Asıl niyetlerinin çevreyi korumak olmadığı da sonradan ortaya çıktı. İktidara geldiğimizde Türkiye yüzde 68 borçlanırken, bugün yüzde 4.1 oranında borçlanıyor. Bu durum faiz lobisini rahatsız etti Bu olayları iyi anlamamız lazım. Eylemlerin dışarıdan ülkeyi karıştırmak isteyen küresel oyuncularla, içerden de yerli oyuncularla organize gerçekleştirildi” dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat